Een vervelende kortsluiting in Zwolle opsporen en verhelpen

Een groot nadeel aan een kortsluiting in Zwolle is het feit, dat deze lang niet altijd zelf op te lossen is. Denk bijvoorbeeld aan een kortsluiting die veroorzaakt wordt door twee versmolten elektriciteitskabels tussen uw muren. In zo’n geval kunt u niet zonder hulp van onze elektriciens om weer stroom in huis te kunnen gebruiken. Bij een kortsluiting in Zwolle komt een grote hoeveelheid stroom vrij, waardoor de stop uit de groepenkast zal springen. Als gevolg hiervan kunt u geen elektra meer in huis gebruiken. In modernere woningen wordt geen groepenkast met losse stoppen meer gebruikt. Deze groepenkasten zijn voorzien van schakelaars die omspringen, als er sprake is van een kortsluiting.

Tip: probeer de stop eerst te vervangen of de schakelaar om te zetten, voordat u onze elektriciens inschakelt. Het kan voorkomen dat dit de stroomstoring direct voor u verhelpt.

Zelf een kortsluiting in Zwolle proberen op te lossen

Er zijn situaties waarbij een kortsluiting in Zwolle zelf opgelost kan worden. Denk bijvoorbeeld aan een kortsluiting als gevolg van een kapotte waterkoker, een oude wasmachine, enzovoorts. U kunt alle apparatuur uit het stopcontact halen, de stop in de groepenkast vervangen en de apparatuur vervolgens opnieuw inschakelen. Op het moment dat de stop wederom uit de groepenkast springt, heeft u de bron van de kortsluiting in huis gevonden. In zo’n situatie kunt u het kapotte huishoudelijke apparaat direct vervangen om nieuwe kortsluitingen tegen te gaan. Dit is een hele makkelijke en daarbij snelle manier om een kortsluiting in huis op te lossen.

Helaas zit de oorzaak van een kortsluiting niet altijd in dergelijke apparaten. Mogelijk zijn kabels verkeerd aangelegd, zijn deze geraakt bij boorwerkzaamheden, enzovoorts.

Met spoed een kortsluiting laten verhelpen

Heeft u momenteel te maken met een kortsluiting in huis? Zorg er in dat geval voor dat u niet te lang wacht met het inschakelen van onze elektriciens. Niet alleen voorkomt u zo dat u nog lang zonder stroom zit, ook minimaliseert u ieder risico op een brand in huis. Voor de hulp van onze betrouwbare elektriciens in Zwolle hoeft u niet tot een volgende werkdag te wachten. Wij bieden u namelijk hulp van een spoedservice aan! Deze storingsdienst is 24 uur per dag en 7 dagen per week te bereiken om kortsluitingen en stroomstoringen op te lossen. Vaak zijn we al binnen een half uur bij u! Waar ligt de oorzaak van de kortsluiting in uw woning?

Bel nu onze elektricien

Waarom kiest u voor ons?

Direct bereikbaar in Zwolle en omgeving
24-uurs elektricien
Uw persoonlijke specialist
Voordelige prijzen

Neem contact op

Heeft u vragen over een van onze diensten? Neem dan contact met ons op. Wij zullen u 24/7 te woord staan. U kunt bij ons terecht voor alle elektrawerkzaamheden.

Menu
Call Now Button