Over ons

GM Installaties, dé specialist in elektra in Zwolle en omgeving! Wij zijn een full-service installatiebedrijf, gespecialiseerd in diverse elektrawerkzaamheden.

Grewin Middelveld is trotse eigenaar van GM Installaties. GM Installaties is een jonge organisatie, maar met ruime ervaring verzorgen wij al uw elektra problemen op professionele wijze.

Kernwaarde

Het leveren van de beste service staat bij GM Installaties erg hoog in het vaandel. Wij streven ernaar om een langdurige en prettige samenwerking met u aan te gaan. Dit doen we door veel persoonlijke contact te hebben met u als klant en door alleen maar eerlijke adviezen te verstrekken. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent en we gaan niet weg totdat uw problemen helemaal zijn opgelost.

Wij doen alles zelf

Het liefst doen we zoveel mogelijk werk zelf en wordt er over het algemeen weinig gewerkt met freelancers. Hierdoor kunnen we garanderen dat de dienst op professionele wijze wordt uitgevoerd. Als alles ook door ons wordt gedaan weet u ook precies wie u kunt aanspreken als het niet klopt. Een ander voordeel voor de klant is de de kosten kunnen worden gedrukt en de prijzen marktconform kunnen worden gehouden. Dit omdat wij alles dus zelf proberen te doen.

Direct hulp nodig? Of wilt u een afspraak inplannen? Neem telefonisch contact op via 038-7820541!

Bel nu onze elektricien

Waarom kiest u voor ons?

Direct bereikbaar in Zwolle en omgeving
24-uurs elektricien
Uw persoonlijke specialist
Voordelige prijzen

Neem contact op

Heeft u vragen over een van onze diensten? Neem dan contact met ons op. Wij zullen u 24/7 te woord staan. U kunt bij ons terecht voor alle elektrawerkzaamheden.

Menu
Call Now Button